Vanaf 17 januari 2017 start Platform Outsourcing met een nieuwe serie PON Mastersessies. In zeven etappes komen alle onderwerpen aan bod uit de PON Sourcing Life Cycle. De sessies zijn ook dit jaar toegankelijk voor alle PON leden. 
Bij iedere Mastersessie wordt een thema behandeld door twee docenten die een interessante koppeling van theorie en praktijk zullen aanbieden. Tijdens de Mastersessies is er ook uitgebreid ruimte om met elkaar te discussiëren en ervaringen uit te wisselen!
De Mastersessies duren circa twee uur en worden telkens in de morgen gehouden. Voorafgaand is er de mogelijkheid gebruik te maken van het ontbijtbuffet  dat op de locatie wordt aangeboden.
De PON Mastersessies kunnen door medewerkers van PON leden gratis bezocht worden. Organisaties die nog geen lid van PON zijn mogen eenmalig een sessie bezoeken als kennismaking met het PON. 

Geplande data 2017
17 januari, 14 maart, 16 mei, 20 juni, 5 september, 10 oktober, 14 november

Programma 
07.30 uur Mastersessie incl.ontbijtbuffet;
10.00 uur Einde     

Doelgroep 
Leden PON/ potentiële leden PON 
Practitioners niveau, ervaring in outsourcing vereist                       

Thema’s
Mastersessie 1, 17 januari - Sourcingstrategie en Besluitvorming
Mastersessie 2, 14 maart – Leverancierselectie
Mastersessie 3, 16 mei - Contracteren enzo
Mastersessie 4, 20 juni - HRM aspecten
Mastersessie 5, 5 september - Transitie en transformatie (vindt later dit jaar plaats)
Mastersessie 6, 10 oktober - Levering, regie en governance
Mastersessie 7, 14 november - Exit strategie en (her)contracteren

Kosten
Deelname is gratis.
ECHTER, indien niet (tijdig) wordt afgemeld versturen wij een factuur van € 100,- ex. BTW. Uiteraard is het altijd mogelijk een collega in uw plaats te laten deelnemen.

Locatie
De bijeenkomst vinden, tenzij anders vermeld, plaats bij De Brauw Blackstone Westbroek in Amsterdam. Parkeren kan in de parkeergarage, maar het pand van De Brauw ligt ook op loopafstand van het station Amsterdam-Zuid.

Aanmelden
Men kan zich aanmelden voor de PON Mastersessies door je een mail te sturen naar secretariaat@platformoutsourcing.nl. De inschrijving is pas definitief nadat u een bevestiging heeft ontvangen.