PON Beach event - 7 september

Locatie

Strandpaviljoen De KlinkKon. Wilhelmina Boulevard 19 2202 JG Noordwijk
Plattegrond: Bekijk op kaart

Ook dit jaar organiseren we weer het gezellige PON beach event met het spannende PON beach volleybaltoernooi. Na de zomervakantie weer even het (volleybal)net ophalen. De winnaars van het afgelopen jaar; SYSQA komen vast hun titel verdedigen. Maken jullie et ze moeilijk en doe je dit jaar ook (weer) mee aan het jaarlijkse PON Beachvolleybaltoernooi? Teams van minimaal 4 spelers nemen het tegen elkaar op. De middag/avond wordt afgesloten met een borrel en barbecue! Het sportieve gedeelte wordt weer begeleid door Nederlands succesvolste beachvolleybalspeelster Rebecca Kadijk.  

Je kunt je aanmelden met een eigen team maar het is ook mogelijk om je individueel in te schrijven. Wil je niet meespelen maar wel graag aanwezig zijn bij deze gezellige middag? Ook toeschouwers zijn meer dan welkom.

Programma:

15.00 uur Ontvangst
15.30 uur Clinic
16.00 uur PON Beachvolleybal toernooi
18.00 uur Uitdaging, winnaars tegen de pro's
18.30 uur BBQ en borrel
20.30 uur Einde bijeenkomst

Locatie
Strandpaviljoen De Klink zit aan de Koningin Wilhelminaboulevard, strandafgang 19. Wij raden je aan te parkeren bij Wantveld. Vanaf daar is het een kort stukje lopen naar De Klink. De kosten voor parkeren bedragen € 7,50 voor de gehele dag.