Een jaarlijks hoogtepunt bij het PON, het Outsourcing Kenniscongres vindt dit jaar plaats op 28 september,in Hart van Holland in Nijkerk. Het thema is Innovatie en outsourcing. Wat zijn de effecten van innovatieve ontwikkelingen op (out)sourcing? Welke invloed hebben ontwikkelingen als Robotics, Big Data et cetera op outsourcing? Wat gaat dit betekenen op het gebied van personeel, processen, management, leverancierslandschap? Op welke manier gaan we in de toekomst samenwerken? Hoe zit het met privacy en andere wetgeving? Kijk op de speciale website voor het programma en het aanmeldformulier.

Voor sponsors hebben we een aardig alternatief voor de standaard stand. En ook is er plaats voor een aantal Gouden Sponsors die een parallelsessie mogen invullen Interesse? We sturen de sponsorbrochure graag naar je toe. Neem hiervoor contact op met Wouter van Assendelft.

 

Het Outsourcing Kenniscongres 2016
Op 22 september 2016 organiseerde het PON Hét Outsourcing Kennis Congres. Dé bijeenkomst waar zowel leden als niet-leden kennis kunnen bijtanken, ervaringen kunnen uitwisselen en de de laatste trends op het gebied van sourcing tot zich kunnen nemen. Het congres biedt jaarlijks een podium waar sourcing professionals van zowel de vraag- als de aanbodzijde van de markt, alsmede medewerkers van kennisinstellingen, adviseurs en  advocaten aanwezig zijn. Klik hier voor de foto's die tijdens het congres zijn genomen.